Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ съединител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ съединител

колеги видях се вече в чудо с тоя съединител,за 30 000 хиляди км ще го сменям за 3ти път.Досега купувах все Валео(500лв) и все дава фира.сменял съм и двете помпи на съединителя,маховика също.вече незнам кво да правя
    мисля да минавам на варианта 2ра употреба(оригинален) и дали мога да сменя само лагера на маховика,а и нз дали има някви усилени или незнам и аз.даите някои съвет щот ми писна да давам по 650лв на смяна,ша ма докара до фалит.колата е 156 1.9 ЖТД

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
    колеги видях се вече в чудо с тоя съединител,за 30 000 хиляди км ще го сменям за 3ти път.Досега купувах все Валео(500лв) и все дава фира.сменял съм и двете помпи на съединителя,маховика също.вече незнам кво да правя
    мисля да минавам на варианта 2ра употреба(оригинален) и дали мога да сменя само лагера на маховика,а и нз дали има някви усилени или незнам и аз.даите някои съвет щот ми писна да давам по 650лв на смяна,ша ма докара до фалит.колата е 156 1.9 ЖТД
    А стига бе, тва не може да бъде! Откъде го купуваш и къде го сменяш???
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

от две различни места за уж оригинални части за италянки,и двата пъти валео.първия да е бил дефектен,ама втория........

Comment

Абе колега ти си уникален.Закарай колата на някой от сервизите от (общ технически раздел)туй да не е въздушен филтър.Някой та прехвърля яко с тоя съединител.
        ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

и при двете смени съм седял при маисторите ако тва имаш впредвид,а колата в момента никаде не мога да я карам с тоя съединител.а тук в плевен маи е по добре сам да си го сменя

Comment

Абе то и аз стоях при майсторите в Бургас но отидох до София и проблема ми се реши благодарение на форума.Патих я подобна на твойта и за това те саветвам така.Успех
            ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

да ама няма начин как да я закарам до софия щот ще се разпадне всеки момент

Comment

кое по точно ти дава фира!? феродовия диск или ?
                за 30 000 км да сменяш за 3-ти път тва е нереално!
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

1вия път феродото,2рия феродото и лагера.а сега ша видим кат тръгна да разглабям

Comment

бааа тва феродо...или уцелваш някви фалшификати или нз.
                    че от какво ще да е това нещо
                    пробвай да смениш марката!?
                    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Оригинален ако те интересува пиши на лично но първо разглобете и вижте къде е проблема възможно е да е дал фира заради неправилно монтиране .
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от svilen5454 Покажи съобщение
                        1вия път феродото,2рия феродото и лагера.а сега ша видим кат тръгна да разглабям
                        какво точно става-боксува ли или пропада педала
                        по конкретно
                        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

Дай малко инфо,кой от местните те е изработил така.
                          Иначе мойта я карам в сервиза срещу газ станцията на изхода към КАТ,мисля че се казваше "Илиев и сие".Хората работят внимателно и за сега нямам забележки.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Явно трябва да смениш целият комплект, барабар с притискателния диск, но и на мен ми се виждат съмнителни тия "майстори". Иначе зарежи тва Валео, сложи си Закс - най-добрите съединители.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

съединителя засега не буксува кои знае колко но издава странни шумове като го натисна,но гаранция че е от него,станал съм му спец вече и мисля сам да си го правя и мисля наистина да си взема оригинален втора ръка.неща да чуя за валеота и заксове за по 500лв.първия които махнах беше оригиналния,няма логика да кара толкова много а новите по 10 000км.като го сваля ще видя и маховика как е,дали ще се наложи да му сменям лагера
                              Last edited by svilen5454; d.m.y г., 12:31.

Comment

Working...
                              X